Циркониеви коронки и мостове

ЗА ПЕРФЕКТНАТА УСМИВКА

Циркониеви коронки

Цирконият е биологичен материал, който придава естетичен вид на зъбните конструкции, доближавайки ги максимално до естествените зъби.

Можем да подобрим усмивката и самочувствието Ви като поставим химичното съединение, съдържащо редкия елемент цирконий, с химична формула ZrO2, гарантиращо дълготрайност.

Естествен външен вид

Персонализация спрямо Вашите зъби и усмивка.

Без болка

Процедурата не причинява никаква болка.

Устойчиви на петна и потъмняване

Без потъмняване с годините.

Дълготрайни и надеждни

Порцелановите фасети издържат десетки години.

УСМИВКА ПО ВАШ ВКУС

Циркониевият оксид или Zirconia е съвременен материал от който се изработват зъбни коронки и мостове, с помощта на компютърните системи CAD-CAM. Това са изключително здрави и най-надеждните конструкции в сегашното зъбопротезиране.

Гарантират много висока естетика, съчетана с голяма здравина.

С всеки изминал ден, чистите порцеланови или циркониеви конструкции в денталната медицина се налагат все повече и изместват вече остаряващите съдържащи метал зъбни конструкции. Компютърните технологии и дигитализацията навлизат и в зъболечението, което означава все по-предвидими резултати и висока естетика!

Консултация - безплатно

Включва пълна консултация по дадения проблем

ZrO2 (циркониева) корона

750 лв. за 1 бр. Необходима е и панорамна снимка, също така и няколко детайлни снимки на зъбите в захапка и в дъвкателна равнина. За имплантологични случаи са необходими Панорамна снимка и пожелателно е CBCT (3D снимка на челюсти) , за изготвяне на акуратен план на лечение, срокове, материали и вид/размер на импланти.
  • Дълготрайно решение
  • Естествена функция и външен вид
  • Здрави и сигурни
  • Подобрена визия
  • Без нужда от специални грижи
  • Могат да се заменят
Call Now Button