Порцеланови фасети

ЗА ПЕРФЕКТНАТА УСМИВКА

Порцеланови фасети

Фасетите са идеалното козметично решение за всеки, който желае да има красива усмивка с минимални интервенции върху зъбите.

Можем да подобрим усмивката и самочувствието Ви като поставим тънък слой порцелан върху зъбите. Фасетите служат за промяна на форма, размер, цвят и симетрия на зъбите и усмивката.

Естествен външен вид

Персонализация спрямо Вашите зъби и усмивка.

Без болка

Процедурата не причинява никаква болка.

Устойчиви на петна и потъмняване

Без потъмняване с годините.

Дълготрайни и надеждни

Порцелановите фасети издържат десетки години.

УСМИВКА ПО ВАШ ВКУС

Фасетите представляват конструкции от чист порцелан, които се залепват по предната или видимата повърхност на зъбите, най-често с естетическа цел. Те са най-доброто решение, в случаите в които се търси висока естетика на една усмивка.

С тях се коригират оцветени зъби, нарушения в емайла, криви зъби, зъби с големи фуги между тях (диастема и треми), както и счупени зъби в определени случаи!

  • Изработват се много точно и залепването им е на практика неразрушимо. Самите те са здрави, колкото са здрави собствените ни зъби.
  • Планирането на формата, големината и цвета на фасетите са най-важната и сложна част от целия процес по изработката и поставянето им!

С всеки изминал ден, чистите порцеланови или циркониеви конструкции в денталната медицина се налагат все повече и изместват вече остаряващите съдържащи метал зъбни конструкции. Компютърните технологии и дигитализацията навлизат и в зъболечението, което означава все по-предвидими резултати и висока естетика!

В кои случаи е подходящо поставянето на фасети?

Фасетите представляват конструкции от чист порцелан, които се залепват по предната или видимата повърхност на зъбите, най-често с естетическа цел. Те са най-доброто решение, в случаите в които се търси висока естетика на една усмивка. С тях се коригират оцветени зъби, нарушения в емайла, криви зъби, зъби с големи фуги между тях (диастема и треми), както и счупени зъби в определени случаи.
Изработват се много точно и залепването им е на практика неразрушимо. Самите те са здрави, колкото са здрави собствените ни зъби.
Планирането на формата, големината и цвета на фасетите са най-важната и сложна част от целия процес по изработката и поставянето им.


Консултация - безплатно

Включва пълна консултация по дадения проблем

Фасети

650 лв. за 1 бр.
  • Дълготрайно решение
  • Естествена функция и външен вид
  • Здрави и сигурни
  • Подобрена визия
  • Без нужда от специални грижи
  • Могат да се заменят
Контакти

Свържете се с нас

Изпратете ни запитване за Вашия проблем и ние ще се свържем с Вас.

Call Now Button